Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Leif Hall nia i GP

Gävlehoppet Leif Hall ligger nia i VW Grand Prix med Cilvano Z efter hemmatävlingen förra veckoslutet och inför den andra omgången på Strömsholm nu i helgen.

Annons

– Det ska bli roligt att rida på Strömsholm. Förhoppningsvis är det lite lugnare runt omkring mig då. ”Sillen” har visat att han kan vara riktigt bra då det är riktigt svårt. Hoppas så även på Strömsholm. Jag kommer däremot inte att rida tredje omgången i Billdal, Göteborg.

Svenska ridsportförbundet rapporterar på hemsidan att intresset är enormt stort för den andra deltävlingen i VW Grand Prix. 86 ekipage är anmälda till kvalklassen på lördag. Det bjuds på ett startfält med några av landets bästa ryttare. Bland andra Lisen Bratt Fredricson på OS-hästen Matrix, Douglas Lindelöw, samt årets tre SM-medaljörer Daniel Zetterman, Linda Heed och Viveca Lundbäck.

Och även Malin Baryard Johnsson kommer! Daniel har med Glory Day’s och hingsten Avon 1177, samt nya Quilanda Z. Från Strömsholm fortsätter Daniel till Rolex FEI World Cup i Helsingfors.

Mer läsning

Annons