Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Riddare och militärer vann Ockelbohopp

Riddarna i Arn och Militärerna vann den spännande och roliga maskeradhoppningen i Ockelbo julshow i ridhuset på söndagen.

Annons

Riddarna Jessie af Ockelbo på Fiffi och Rosa Arn på Parabol vann på bästa design.

Militärerna Felicia på Bill och Lovisa på Miss Molly vann på snabbhet. Fotbollsspelarna, Tjuven & Polisen, samt Kiss blev slagna på mållinjen.

Ungdomssektionens styrelse i Ockelbo ryttarförening visade upp sina ridfärdigheter i en kadrilj när denna anordnade traditionsenlig julshow.

De som ingick i dressyren till musik var parvis Maria Sandin/Cryllan och Lydia Landin/Harry Boy, Evelina Bohlin/Bill och Jeanette Edman/Fiffi, ordf. Rosalie Sjöberg på Parabol och vice ordf. Jessie Formgren/Veras Miss Molly, samt Felicia Härdin-Larsson/Cajun Kid. Angelica Levin var också arrangör.

Ridskolechefen Frida Karlsson visade stolt prov på handikappridningen som pågår under veckorna.

Tre av dess regelbundna och duktiga ryttare är Ingemar, 43, Andreas, 27 och Philip, 17, som nu red på Cajun, Tulda respektive Fiffi.

Efter prisutdelningar för US-cupen och Stallbästis, samt avtackningar av lektionshästar som under året gått ur verksamheten, blev det fikapaus i cafeterian, innan den stilfulla showen avrundades med en luciakortege.

Moa Persson var lucia på privatponnyn Alcasár.

Hon hade hjälp med de levande körsångerna av de tio tärnorna på ridskolans ponnyer och hästar, under ackompanjemang av Jessie Formgren.

Mer läsning

Annons