Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Superdag för Älvkarleby

Det blev verkligen en superdag för Älvkarleby ridklubb i Söderhamn i lokaltävlingen i dressyr, när premiären i Dressyrallsvenskans division II Gävleborg gick på Tälje ridsportcenter.

Annons

Nathalie Eklund med sin Falerno, som är inlånade till ÄRKs lag i år från Gävle ponnyklubb, vann första klassen, Lätt B:3. Anna Wiström på Lillebror tog andra placering. I första lagomgången i Div II dressyr, Lätt A:4, blev laget tvåa på 61,138 i snittprocent.

Detta är första Division II-placeringen i klubbens historia! ÄRK-laget bestod i startordningen av Nathalie/Falerno, Anna Grönberg/Brandy, Carola Hedman/Dry Minit och Anna/Lillebror. Individuellt kom Nathalie och Falerno på en 4:e plats (62,683), efter Gävle ryttarsällskaps Ida Aasa/Donovan (63,415). Anna Grönberg och Brandy missade placering med bara två poäng.

Det andra gästrikelaget av Gävleborgs fyra var fyran Gävle fältrittklubb, genom i startordningen Jenny Fredriksson (lagledare)/Rinda, Kim Myrman/Belsac och Linda Nyström/Jarram. Hudiksvall vann på 63,089 och Söderhamnsorten kom tvåa på 56,260.Bengt Carlsson

Mer läsning

Annons