Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rockfire till Peace & Love!

The Rockfire från Gävle har helt sensationell kallats till Peace & Love-festivalen i Borlänge. På torsdag klockan 16.45 tar trion plats på den scen som är döpt till Rock’n Roll Heaven.

Vilken chans att nå ut till en ny och antagligen yngre publik!

– Ja, vi är både överraskade och stolta, säger gitarristen och sångaren Björn Widing. Men arrangörerna ville tydligen ha in lite mera klassisk rock’n’roll i programmet.

Bara två band från gästrikedistriktet har fått plats i det digra, stjärnspäckade startfältet under veckan. Det andra är Baron Bane som spelar på Almost Famous-scenen på fredag. ja, och så är ju Thomas Di Leva med igen förstås. Även han spelar på torsdag, efter rockfire (fast på en annan scen) klockan 17.30.

På just torsdagskvällen kan besökarna även se huvudakter som Mötley Crue, Volbeat, Monster magnet, Bullet, backyard Babies, Lars Winnerbäck, Keane, gentleman, A Camp, Thåström, Kooks, Lykke Li, The Soundtrack Of Our Lives, Promoe och Frida Hyvönen. Plus många därtill. Puuh...vilken festival!

The Rockfire spelar för övrigt på Laxön den 9 juli och sedan i augusti då det ordnas en gala för hemlösa på samma ställe i Älvkarleby.