Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Roger,

överläkare på patologen Gävle sjukhus. Tack för att du hittade min mobil och lämnade in den till polisen.

Anna

 

Ledarna för Brynäs P U-12. Ett stort tack till Hedda Utby, Fredrik och Stefan, som tar så väl hand om våra grabbar

.Föräldrar, släkt och vänner

 

Nicklas Czarnecki tränare för Brynäs A-lag. Du har lyckats bygga ett lag, med begränsade medel, som nådde ända till slutspel.

Sven H

 

Marianne och Ivan Jacobsson. Tack för god förplägnad den 16 mars.

AU-gänget

 

Våra sponsorer och föräldrar som ställde upp, så att vi kunde genomföra GS:en i innebandy i Sandviken. En stor eloge också till våra tjejer som kämpade på.

Tränarna och lagledarna i Andersbergs IBK F-97

 

Magdalena och Maria (mörk och ljus) på IVA Gävle sjukhus för att ni fanns vid vår sida, när vi hade det svårt. Änglar finns.

Herbert, Erika och Loke

 

Jorma Lietoff. Du är en underbar människa som alltid finns där när denna familj behöver dig.

Hälsningar, familjerna Gästgivar

 

Dr Bengt Forssman, Ockelbo HC och till sköterska Sylvia Nordqvist och all övrig personal på Sjöängsgården i Ockelbo för god och kärleksfull omvårdnad av vår kära mor Astrid Ågren under hennes sista tid. Varmt tack!

Kenneth, Anita & Eije

 

Iranska föreningen för en mycket trevlig och underhållande kväll på den iranska nyårsfesten.

En gäst som hade trevligt

 

IK Huges alla ideella ledare, funktinärer och tränare inom hockeyn. Ni gör ett fantatiskt arbete och en stor insats för föreningen och våra ungdomar. Alltid positiva och ställer alltid upp utan att gnälla.

Johan

 

Anders Bergström, som trots att det var lördag kväll hjälpte mig med mitt ryggskott. Det var guld värt.

Annika Björklund

 

Hans Hellgren på Neonatalavdelningen 107 A som hjälpte min mamma med goda råd och stöd när jag hade feber så länge. Du är helt fantastisk!

Viggo

 

Daniel på Åhléns i Gävle som åkte till Åhléns i Uppsala och hämtade gardiner åt oss när vi behövde två gardiner till! Vilken otroligt bra service. Verkligen rätt man på rätt plats! Tack så väldigt mycket för hjälpen.

Åsa Walldén, Källbackens förskola

 

Mattias på Statoil som hjälpte mig när skokrämsflaskan hade exploderat och färgat ned hela mig i bilen! Tack vare dig kunde kvällen fortsätta och bli lyckad!

Tjejen med skokräm på huden och humöret på topp