Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Roger Westblom..,

Annons

den duktiga initiativtagaren och konferencieren. Vad vore Hedesunda utan honom? Alice och Anton, stjärnor på marsch. Hur bra som helst!

Mats S.

 

Mikaela Grylin som är så duktig med sin mormor Anna och hjälper henne till exempel när hon vill handla kläder. Lycka till i skolan också, du kommer att gå långt.

Lycka till

 

Söderhällgården som öppnade för oss och visade tomteverkstan och tack för lån av varm toalett. Vi fick en trevlig utflykt.

Mormor, morfar, Matilda, Olle

 

Eva, Omar, Micke samt Lena som ställt upp under vår flytt.

Peter, Therese, Uffe & Ebba

 

Mina kollegor Helene, Ann-sofie och Erika för att ni är så bra på det ni gör.

Tessan

 

Marcus och Cina som har ställt upp så mycket och hjälp mig och min familj och visat vägen för oss.

Emelina

 

Tomas ”pepsi” Persson för en trevlig kväll och en fantastiskt enastående middag.

Peter och Kenneth

 

Roger Westblom i Hedesunda som presenterade alltihop när bygden firade Alice, Anton och Nils. Synd att företagarföreningen missade att ge dig blommor men här får du en av mig och frun. Även du hjälper till att sätta Hedesunda på kartan.

En som var där med frun

 

Tränare och alla som engagerat sig i GGIK P-99 på Storvretacupen. Killarna var helnöjda och vi föräldrar likaså.

Vi som sov i sköna sängar

 

Ambulanspersonalen som körde mig till Gävle Sjukhus natten mellan den 7/1 och 8/1 samt till personalen på Akutmottagningen för professionellt omhändertagande samt vänligt och trevlig bemötande. Ni är guld värda.

Maj-Britt Åhrman

 

Bernt Jonsson, Fjärran Höjderbadet, som fixade så vi fick is på skridskobanan, Micke Persson och hans medarbetare på Tidermans, Kjell Jidemo + medarbetare på Gävle Energi, för snabb service samt mycket vänligt bemötande.

Idrottslärarna Solängsskolan gm Britt Dahllöf

 

De föräldrar som har spolat skridskois på Österbors isbana, så barn från Färnbo-Gysinge med flera har kunnat åkt skridskor under lovet.

Farmor

 

Göran och Viktor för den goda middagen.

Lena och Ove

 

Josefine Holmgren och Angelica Östlund i Brynäs damlag, som har varit till Tyskland på JVM med damlandslaget U18. Grattis till bronsplatsen.

Kramar från stolta föräldrar, syskon och släktingar

 

Gänget som har ordnat med att spola upp en jättefin isbana på Smultronvägen 1, 3, 5, 7. Ett härligt initiativ som uppskattas väldigt av såväl vuxna som barn.

Boende i området

 

Mer läsning

Annons