Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Romantiskt men alltför präktigt

Tonåringen från landsbygden som blir en popstjärna och tappar fotfästet i sitt liv. ”The American Dream”. Som en fenomenal saga ur saliga Rekord-Magasinet, även om det då handlade om idrott. Associationen till Britney Spears är ofrånkomlig.

Men Hannah Montana, spelad av charmtrollet Miley Cyrus, har svårt att hantera sitt nyvunna kändisskap och det hysteriska liv som medföljer.

Till slut blir jakten från paparazzis och fans (i huvudsak manliga) alldeles för mycket.

Alltså bryter hon upp och återvänder till sina rötter i lilla Franklin, Tennessee, där fadern Robby driver en bondgård. Denne spelas för övrigt av Mileys riktiga pappa. En romantisk, humoristisk men alltför präktig historia, för en yngre målgrupp, byggd på en tv-serie som fått en cd-skiva, böcker, prylar och en konsertfilm. Kommersiellt så det bara sjunger om det och att det även skulle bli en långfilm känns som en självklarhet.