Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rösta fram P4 Gävleborgs finalist till Svensktoppen Nästa

Det är dags för P4 Gävleborg att rösta fram sin kandidat till den fortsatta resan mot Svensktoppen, och alla kan bidra med sin röst via sms.

Åtta bidrag har blivit fem och i morgon, onsdag den 22 juli avgörs vem eller vilka som går vidare. Delfinalen direktsänds från Stora torget i Gävle mellan 19.00-20.00. Finalbidraget får tillsammans med 24 andra delfinalister chansen att få åka till finalen den 6 september på Liseberg i Göteborg.

P4 Gävleborg:s final avgörs under sommarevenemanget Sommarkväll i Gävle, en jury bedömer bidragen på plats, sms-rösterna och juryns röster väger lika tungt. Lyssna och läs om bidragen på: sverigesradio.se/svensktoppennasta

– Det här kommer bli en otroligt spännande final med 5 starka bidrag, jag hoppas att lyssnarna verkligen röstar på sin favorit, säger projektledaren och programledaren Clara Sagström.

Rösta gör du genom att gå in på den här sidan och följa instruktionerna. Omröstningen är öppen fram till kl 19.50 den 22 juli.

Christina Smedbakken 026-15 95 71 christina.smedbakken@mittmedia.se