Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rösta på Gävlebor nästa gång

Snälla Ann-Margret Knapp och övriga majoritetspolitiker. Tror ni inte att vi har ”kavlat upp ärmarna” tusentals gånger redan. Varje dag gör vi det, biter ihop, ler mot patienterna och kämpar för att ge en vård med hög kvalitet trots att vi varken hinner äta eller gå på toaletten under vår arbetsdag. Tiden för att ”kavla upp ärmarna” är för länge sedan förbi.

Nu ligger bollen hos er! Ta ert ansvar och inse att ”den strategiska planen” med nedläggning av vissa verksamheter i Hudiksvall är den enda lösningen ur denna kris och mot en vård av hög kvalitet.

Vi ”på golvet” känner oss maktlösa där vi står och tittar på hur ni förhalar en kraftfull förändring.

Jag skulle verkligen vilja veta hur ni har tänkt att det ska gå att få bukt med det ofantliga underskott vi står inför med endast en skattehöjning? En sådan åtgärd är ANSVARSLÖS!

När ska någon kliva in och omyndigförklara majoriteten innan de har lett all sjukvård i Gävleborg in i en katastrof? Inse att vissa verksamheter måste bort för att kvaliteten på de kvarvarande ska kunna behållas! Ni tror att ett fördröjande av att anta den ”strategiska planen” tills efter valet 2010 ska rädda er kvar i majoritetsposition. Ni kan inte ha mer fel!

Under tiden ni sitter där utan att ta några kloka och långsiktiga beslut försvinner väljarnas förtroende för er.

Nej, oppositionen verkar ha ett helt annat, mer ansvarsfullt och professionellt tänk i denna fråga. Snälla väljare rösta på Gävlebor i nästa landstingsval, de hälsingar som sitter förstör sjukvården med sin oprofessionella bypolitik.

Tyvärr är det långt till nästa val, under tiden tvingas vi se på när majoritetens brist på handlingskraft leder oss mot ruinens brant och på vägen hoppar många duktiga och driftiga medarbetare av.

Bekymrad landstingsanställd

barnkliniken

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare