Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rövarna är på gång

Rövarna i ”Kamomilla stad”

När vi får makt över stad och land så ska vi ut och röva, då tar vi utan vett och sans de slantar folk behöva. Vi tar tillbaks vad alliansen gett och ökar på statsskulden fett men annars så gör vi så lite vi kan, både Mona och Lasse och Wetterstrand.

För grönt har blivit rött till sist vad gör man ej för makten för det har blivit väldigt trist när man har tappat takten, men röd och grön blir faktiskt brun och gillas av boys med fjun. Men annars så gör vi så lite vi kan både Mona och Lasse och Wetterstrand.

Så folk och fä var på din vakt i september tjugotio för annars kommer rövarna på penningjakt och då blir inget kvar till bio. När rövarna har säcken full utav dina slantar så bär de hem den till sin borg där Vanja går och rantar. Men annars så gör vi så lite vi kan både Mona och Lasse och Wetterstrand.

Vi snackar runt och håller tunt för sån är socialismen att lova folk en bättre värld är del av kulissen för när pengarna har tagit slut och våra magar putar ut så höjer vi skatten så mycket vi kan både Mona och Lasse och Wetterstrand.

Mikael Hübenette, Gävle

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare