Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Så blir det ibland på en jourmottagning

Vi har full bemanning på familjeläkarjouren i Sandviken under hela sommaren. Eftersom familjeläkarjouren har tidsbeställning för alla besök så försöker vi styra flöden av patienter under dagen. Men naturligtvis kan det under vissa tider bli ett högt tryck, och vi vet att det har varit högt tryck på helgerna. Så blir det på en jourmottagning; ibland är det färre patienter och ibland är det fler och så är det året runt.

Jag har full respekt och förståelse för att man ibland upplever att arbetssituationen är jobbig. Men för mig är slavarbete något helt annat.

Våra medarbetare gör ett väldigt bra jobb, och det ser vi också i den positiva respons vi får från patienterna. Efter sommaren kommer medarbetarna tillsammans med sin chef att utvärdera hur sommaren har varit, och erfarenheterna tas med till nästa sommar.

Berit Fredricsson

divisionschef Division Primärvård

Landstinget Gävleborg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare