Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Så blir Ockelbo mer attraktivt

Många båtägare är i dag bekymrade över de obefintliga möjligheterna till parkering av sina båtar när de sätter sin båt i Bysjön. Det är också ett stort projekt att sätta i båten och sedan ta upp båten efteråt, skriver SD.

Om det hade funnits en inhägnade båtplatser med grind till bryggan hade båtägarna fått en bättre förvaringsplats av sina båtar. Ockelbo kommun hade dessutom kunnat hyra ut dessa platser och på så vis få in pengar.

Det är något vi från SD tagit fasta på och föreslagit. Nu är det upp till övriga partier att ta ställning till förslaget. Det finns många fördelar med att anlägga båtplatser i Bysjön. Båtägarna blir glada, Ockelbo blir mer attraktivt och vägslitaget minskar när trailrar med båtar inte behöver köras fram och tillbaka. Färre tunga transporter minskar utsläppen och ger en bättre miljö.

Sverigedemokraterna vill utveckla Ockelbo och göra kommunen mer attraktivt både för oss som bor här men även för turister.

Jonny Lindblom, SD

Joel Strömner, SD

Mia Lenander, SD

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel