Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bingo för Sandviken

/

Grattis Sandviken, här finns Sveriges bästa bingohall. I måndags tog hallchefen Berndt Mollstedt emot priset i Stockholm.

Annons

I måndags tog han emot priset tillsammans med kollegan Janet Olofsson Engvall i Friends arena i Stockholm. Det delades ut av Svenska spel som hade satt ihop en jury för att gallra fram en vinnare och det var skälvande sekunder innan vinnaren ropades upp.

– Precis innan stod vi bara där och var nervösa. Men sedan var det en oerhörd glädje, säger hallchefen som tog emot priset från den folkkäre artisten Dogge.

Tillsammans med sin personal arbetar han ständigt med förnyelse av spelen och lokalen. Men Janet Olofsson Engvall som jobbar i hallen lägger även en till ännu en ingrediens till framgången.

– Vi hälsar på alla och vet vad de flesta heter. Gästerna ska känna sig speciella. På fredagar bjuder vi på kaffe och bulle också.

Bingohallen i Sandviken har funnits sedan mitten av 90-talet, men det var först 2006 som Berndt Mollstedt tog över som hallchef. Han beskriver sitt jobb som att det handlar om att driva ett företag och det är till synes något han är duktig på. 2012 gjorde hallen en vinst på en miljon kronor.

– Det är fina pengar det. Vi ägs av 25 olika idrottsföreningar och vinsten går oavkortat till deras olika ungdomsverksamheter.

Mer läsning

Annons