Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dyker 50 Cent upp på efterfesten?

/
  • Är det möjligtvis här inne som 50 Cent kommer sova efter konserten nästa fredag?

Var ska 50 Cent bo när han kommer till Sandviken?

Och kommer hiphopstjärnan på efterfesten? Ingenting är bekräftat, men ett sista minuten-besked är inte otänkbart.

– Det är mycket hemlighetsmakeri runt sådana här arrangemang, säger Anne-Lié Nilsson, hotellchef på Princess.

Annons

Vad är en konsert utan efterfest? Nästa fredag, efter 50 Cent- spelningen på Göransson arena, håller Livingroom i festligheterna. Men den som förväntar sig att få se 50 Cent i baren och beställa in läsk, ska inte hoppas för mycket.

– Det är inte aktuellt att han kommer, just nu, säger Shawn Afshari, delägare till Livingroom.

Under flera veckor har han kämpat för att få 50 Cent till efterfesten, men han har ännu inte fått något positivt besked. Men om amerikanen bestämmer sig för att komma får han meddela det i tid.

– Jag behöver veta det några dagar i förväg. Det är en budgetfråga, jag behöver extrapersonal, extravakter och köpa in alkohol bland annat, säger Shawn Afshari.

Men det betyder inte att det blir brist på stjärnglans under den sena fredagskvällen. Flera av supportartisterna har tackat ja till efterfesten och något extra utlovas till fansen.

– Flera av förbanden kommer och en del av dem kommer att uppträda, säger Shawn Afshari.

Det har också spekulerats i om 50 Cent kommer att bo på hotell i Sandviken. På artistens kravlista finns bland annat hotell med tillgång till gym.

Det ledande alternativet verkar vara hotell Princess i Sandviken. Men någon bekräftelse på att 50 Cent kommer att övernatta finns inte.

– Produktionsbolaget har bokat ett 30-tal rum, men vi har inte fått några namn på de som ska bo där ännu, det är mycket hemlighetsmakeri runt sådana här arrangemang, säger Anne-Lié Nilsson, hotellchef på Princess.

Men precis som Shawn Afshari behöver Anne-Lié Nilsson ha lite framförhållning om artisten ska bo på hotellet.

– Det är en del säkerhetskrav som måste uppfyllas om han ska bo här och det behöver vi veta i tid, säger hon.

Precis som SJ har hotellet ett paketerbjudande där rum och biljett ingår. Hittills har ungefär 20 procent av rummen bokats av fans som har köpt paketet.

Frågan som kvarstår för hotell och nattklubb är då om artisten kommer ta sig in till centrala Sandviken eller försvinna iväg till Stockholm efter konserten.

– Det kan nog tänkas att han bor i Stockholm. Det är en annan standard på hotellen där och det finns nog samarbeten mellan hotell och arrangörer, säger Shawn Afshari.

Mer läsning

Annons