Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En tidning till alla

/
  • Monica Rahm, Anders Wallin, Ulrika Porath och Odd Westby presenterade under måndagen jubileumstidningen. Göranssonska stiftelsen, Sandvik och kommunen har tillsammans tagit fram tidningen som på tisdagen tisdag landar i alla kommuninvånares brevlådor.

På tisdagen landar Sandvikens jubileumstidning i alla kommuninvånares brevlådor. En tidning som samlar ihop och berättar om jubileumsåret, men även om dem som firas.

Annons

– Tidningen ger en fördjupad bild av Sandvik och kommunen. Det är något som alla ska kunna få ut något av, vare sig man har bott här hela livet eller om man har flyttat hit, säger Odd Westby, informationschef i Sandviken.

Tidningen som presenterades under gårdagen är ett samarbete mellan kommunen, Sandvik och Göranssonska stiftelsen. Syftet är att ge en samlad bild av vad som händer i kommunen just nu, när det gäller jubileet.

– Det var en intensiv period i början av året med Vinterfesten och jubileumstältet. Sedan var har det varit tyst ett tag, men nu börjar en ny intensiv period och det vill vi berätta om, säger Anders Wallin, informationsdirektör på Sandvik.

Det som bland annat händer framöver är Framtidsdagarna som Sandvik anordnar i Göransson arena. En mässa som ska tydliggöra vad företaget jobbar med och inspirera barn och ungdomar att utbilda sig för att få större möjligheter.

Det är inte bara jubileumsaktiviteter som presenteras, även skaparna av tidningen lyfts fram.

Monica Rahm som är administrativ chef för Göranssonska stiftelsen säger att den har en naturlig koppling till Sandviken. Deras medverkan i jubileumstidningen ska ge en ökad insyn i arbetet, ge exempel på vad de gör och hur invånare kan komma i kontakt med dem.

– Vi finns ju till för invånarna, men det verkar inte vara så många som vet det.

Mer läsning

Annons