Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

GD mötte läsarna

/
  • Oskar Wikholm visste inte riktigt om han skulle våga le åt barnfotografen Lasse Palm, trots att både mamma Jenny Wikholm och farmor Ingrid Wågström peppade så mycket de kunde.
  • Det var många som ville prata med tidningens representanter på plats i går på ICA Maxi i Sandviken. GD:s chefredaktör Maria Brander och reportern Jonas Harrysson svarade på alla frågor och bjöd också på en tidning till de som ville ha.
  • GDs nyhetschef Magnus Lundquist såg till att det var mödan värt att fotograferas och bjöd ett av barnen på en tjäder.

Under torsdagen mötte Gefle Dagblad läsarna på ICA Maxi i Sandviken. Förutom ett rykande färskt exemplar av tidningen erbjöds barnfotografering av GDs fotograf Lars Palm. Något som många nappade på.

Annons

Det var ett av inslagen i en kampanj där alla tidningslösa hushåll i västra Gästrikland fick ett exemplar av tidningen i brevlådan på torsdagsmorgonen.

Tillsammans med chefredaktör Maria Brander och nyhetschef Magnus Lundquist fanns därför tidningens västra redaktion på Ica Maxi under torsdags eftermiddagen för att prata med läsare. På plats fanns också Erik Illerhag från sporten som snackade SAIK och mycket annat med förbipasserande.

Det var många som ville prata om tidningen, något som GDs reporter Jonas Harrysson uppskattade.

– Det var trevligt och intressant att träffa läsarna, det är det alltid. Det är kul att få veta vad de tycker att vi gör bra och framförallt vad vi kan göra bättre, säger han.

Men det var inte bara tidningen som lockade folk att stanna till. GDs fotograf Lasse Palm fanns på plats och fotograferade barn. En av många som nappade på erbjudandet och fick ett fint foto på sitt barn var Jenny Wikholm. Sonen Oskar visste dock inte riktigt om han skulle våga le åt fotografen, men bjöd till sist på ett halvt leende.

Mer läsning

Annons