Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hamrén gillar godisbilar

/
  • Vallhovsskolans egna sportreportrar, Tilda Eriksson Jäder och Linnéa Bergström träffade svenska fotbollslandslagets förbundskapten Erik Hamrén inför mötet med Argentina.

I onsdagens tidning berättade GD om Tilda Eriksson Jäder och Linnéa Bergström som fick en intervju med Erik Hamrén för skoltidningen Vallhovsnytt, inför matchen mot Argentina.

Annons

Sjätteklassarna hade förberett sig väl och träffade förbundskaptenen fem timmar före avspark på Friends Arena.

– Det var nervöst innan. Men det var coolt att träffa honom och han var jättesnäll. När vi satte oss ner var det inte nervöst längre, säger Linnéa Bergström.

Svarade han på alla era frågor?

– Ja, många frågor var ganska roliga att få svar på som att hans favoritgodis är Ferraribilar, det svaret kom ganska snabbt. Sedan frågade vi hur det var att träna landslaget och det tyckte han var kul, säger Linnéa Bergström.

Fick ni träffa några spelare?

– Ja, vi träffade Zlatan. Vi satt och väntade på Erik Hamrén när en annan tränare såg oss och trodde att vi ville ha en autograf. Så Zlatan ropade att vi skulle komma. Då var det någon som höll bort alla andra som stod där så att vi skulle komma fram. Det var jättekul, men han sa inte så mycket.

Mer läsning

Annons