Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hotellrenovering på gång

/

Högbo Brukshotell börjar renovera lokalerna i höst. Det kan även bli tal om nyanställningar.

Annons

2010 var ett bra år för Högbo Brukshotell som ökade omsättningen med 20 procent och man ser ljust på framtiden. Målet är att gå från dagens 51 miljoner kronor om året till att omsätta 70 miljoner kronor om fem år.

För att möta den stadigt ökande efterfrågan planeras det för nyanställningar. Men exakt hur många det rör sig om vill inte hotelldirektör Tomas Lindqvist berätta.

Dessutom ska man renovera hotellets lobby, bar och på sikt även restaurang att få en ny skepnad, där Högbo Bruks historia ska vara en röd tråd. Man tar hjälp av designföretaget Stylt Trampoli från Göteborg

Under 2010 genomgick hotellets spa-avdelning, en första renovering som nu står klar.

– De här satsningarna är en viktig del i vår fortsatta utveckling. Vi har under många år satsat på att utveckla mjukvaran, det vill säga vår personal och det personliga mötet med gästerna, och där är vi riktigt starka i dag. Nu är det dags att lyfta hårdvaran också, säger hotelldirektören Tomas Lindqvist.

Efter semesterperioden i sommar ska renoveringen vara igång och tanken är att verksamheten ska rulla på som vanligt under rusten.

Mer läsning

Annons