Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jenny tog hem storvinst

/
  • 50 000 kronor i månaden i tio år blev det i TV 4- studion. Jackpot för Jenny Zetterström som ska börja plugga efter att ha förlorat sitt jobb.

Jenny Zetterström från Storvik fick jackpot på TV 4:s triss­-skrap i går. Den lott hon köpt i mataffären gav en vinst på 50 000 kronor i månaden i tio år.

– Wohooo! Oj!!! utbrast hon glatt och chockat när hon hade skrapat klart.

Annons

– Jag har inte hunnit förstå det ännu. Jag är fortfarande i chock, säger hon, när GD ringer upp.

Redan på fredagskvällen checkade hon och sambon in på Scandic Park hotell i Stockholm och på lördagsmorgonen stod hon i TV 4-studion och skrapade.

– Det var nervöst, det måste jag säga.

I studion satt också artisten Moneybrother som var en av gästerna. När Jenny Zetterström skrapade fram sin miljonvinst ropade han och frågade om hon var singel.

– Det var mest en kul grej. Vi garvade bara åt det, säger hon.

De nyvunna pengarna kommer väl till pass. Jenny Zetterström har haft ett långtidsvikariat på en förskola i Sandviken. Men där får hon inte fortsätta.

– Jag var föräldraledig i somras och visste att jag inte skulle få fortsätta efter augusti. Så när jag skrapade fram vinsten så kändes det helt ok.

Trots att hon nyligen förlorat sin anställning, vet hon redan vad hon ska göra och 50 000 extra skattefria kronor i månaden kan nog hjälpa.

– Nu ska jag plugga till förskollärare. Jag hoppas komma in på utbildningen nästa höst. Fram till dess ska jag läsa upp ett par ämnen på komvux. Men det kan nog bli en resa också. Sedan har vi ett hus och två barn så det blir en del rustning.

När hon kom hem från Stockholm på lördagseftermiddagen togs hon och sambon emot av barnen, som hade bakat tårta. Men fler gratulationer kan det bli.

– Det är redan många som har hört av sig, så det kanske kommer förbi lite folk och hälsar.

Fotnot: Den högsta vinsten man kan vinna på Triss är 100 000 kronor i månaden i 25 år.

Mer läsning

Annons