Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mange Makers till Sandviken

/

Det blir fest hos Mange under Vinterfesten i Sandviken. Den populära gruppen Mange Makers kommer att spela på Jerntorget.

Annons

Vinterfesten som hålls i Sandviken mellan den 31 januari och 4 fjärde februari kommer att bjuda på många upplevelser. Bland annat kommer en ungdomskväll att hållas i jubileumstältet.

Den andra februari kommer flera lokala band att uppträda samtidigt som kommunens ungdomsgårdar ordnar olika aktiviteter. Men kvällen avslutas med den populära gruppen Mange Makers.

– Det blir en häftig ungdomskväll fylld med en mängd aktiviteter, säger Niklas Bergdahl från kultur- och fritidskontoret som ansvarar för ungdomskvällen.

Mange makers fick sitt genombrott via en video på Youtube. Sedan dess har över sex miljoner klick gjorts på debuthiten Fest hos Mange. Därefter har de fått skivkontrakt och debutsingeln har sålt platina i både Sverige och Norge.

Men Sandvikens informationschef, kände inte till gruppen när den bokades.

– Jag visste själv inte vilka Mange Makers var när de bokades. Det är en stark generationslinje mellan vilka som känner till gruppen och de som inte gör det. Men jag hoppas att de kommer att locka många ungdomar.

En av de mest önskade artisterna till jubileumsfirandet är Tomas Ledin. Men om sandviksborna kommer att få se Mr. Snart tystnar musiken, är ännu oklart.

– Jubileumsåret är långt, vi hoppas fortfarande att vi kommer att kunna boka Tomas Ledin, säger Odd Westby.

Mer läsning

Annons