Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Polisen ber om hjälp

Utredningen av det våldtäktsförsök som en flicka i 15-årsåldern utsattes för i onsdags kväll fortsätter. Nu vill polisen ha hjälp av allmänheten.

Annons

Hon hade varit och handlat på Statoil och var i närheten av Ängsgatan/Bondegatan när hon plötsligt överfölls av en person som försökte våldta henne. Lyckligtvis kunde hon slita sig och ta sig från platsen. Enligt polisen mår hon nu, efter omständigheterna, bra och har varit i kontakt med en läkare.

Hon har lämnat uppgifter om gärningsmannen, men polisen vill inte gå närmare in på vad det handlar om. Polisen har knackat dörr i området efter överfallet, men även i det avseendet är polisen förtegen om vad de har fått in för uppgifter. De är dock fortfarande angelägna om att komma i kontakt med en medelålders man som försökte kontakta polisen när de knackade dörr. Av olika anledningar fick mannen ingen möjlighet att prata med någon då.

Kristina Åsarby som handlägger ärendet för polisen säger att de gärna vill ha in tips från allmänheten.

– Min vädjan är att allmänheten hör av sig. Hellre att man hör av sig en gång för mycket än en gång för lite. Alla är välkomna med tips, säger hon

Mer läsning

Annons