Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skuren med trasig flaska

Ett par fall av misshandel och en man skuren över magen med en trasig flaska - en vanlig fredagskväll för polisen.

Annons

På lördagsmorgonen konstaterade polisen alltså att det varit en vanlig fredagsnatt, varken speciellt stökig eller anmärkningsvärt lugn. I länet omhändertogs ett 15-tal personer för att de var för berusade att kunna ta hand om sig själva, varav ett tiotal i Gävle.
I övrigt var den allvarligaste rapporterade händelsen att en man i 20-årsåldern halv elva på kvällen måste hämtas med ambulans på Frejgatan i Sandviken. Han hade ett 30 centimeter långt jack över magen och berättade för polisen att såret orsakats av att en för honom okänd man huggit honom över magen med en trasig flaska vid resecentrum. Skadan var dock inte så allvarlig att han måste stanna kvar på sjukhuset utan han skickades hem efter vård. Händelsen är under fortsatt utredning.
I Sandviken inträffade även ett par fall av kvinnomisshandel under kvällen. Det enda skedde på Klangberget och rörde en man i 50-årsåldern som misshandlade sin sambo. Efter att ha nyktrat till har han förhörts och anhållits.
Den andra misshandeln skedde på Smultronbacken, där en man i 35-årsåldern misshandlade sin sambo. Han anhölls av åklagaren eftersom det inte var första gången det skett.

Mer läsning

Annons