Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stor påfrestning för 32-åringens familj

/
  • Vad som hänt den 32-årige mannen som hittades svårt skadad i den här industrilokalen är en gåta för polisen. Foto David Holmqvist

Den 32-årige man som hittades svårt skadad i en industrilokal i Storvik i söndags driver näringsverksamhet i Västra Gästrikland.

– Jag tycker mest synd om familj, släkt och vänner som sitter och gråter på sjukhuset, säger en närstående till mannen.

Annons

Mannen hittades på söndag eftermiddag och var då illa tilltygad. Vad som hänt var ännu i går ett stort frågetecken. Polisen har inte ens kunnat utesluta att det rör sig om en olycka och i övrigt är det locket på när det gäller utredningen.

För 32-åringens närmaste har de senaste dygnen inneburit en stor påfrestning. GD pratade i går med en av de närstående.

– Det är trist, men vad ska man göra? Jag tycker mest synd om familj, släkt och vänner som sitter och gråter på sjukhuset.

Den 32-årige mannen, som är från Uppsala, driver ett företag i Västra Gästrikland. Att han blev så illa skadad är svårt att förstå för kretsen kring honom.

– Det finns inga motiv alls. Det måste vara en fyllegrej. Han blev tydligen förföljd av några personer i lördags och de måste ha blivit arga på honom, riktigt arga.

Enligt uppgift hade 32-åringen besökt restaurang Granliden i Storvik i lördags och det var när han lämnade restaurangen som han ska ha blivit förföljd.

Polisen vill inte bekräfta några uppgifter utan säger att man fortsätter att jobba ”brett”. Någon misstänkt finns följaktligen inte.

Polisen tar gärna emot fler tips från allmänheten, och polisens pressinformatör Mikael Hedström betonar än en gång att all information är av intresse.

– Det var en man som hörde av sig och sa att han varit i det här området men att han inte sett någonting. Jättebra, sa vi, för det kan också vara mycket värdefull information.

Mannens skador bedömdes i går alltjämt som allvarliga och han hölls fortfarande nedsövd.

Mer läsning

Annons