Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sandvikenduon återvänder när innebandylandslaget kommer på besök: "Tänker mycket inför VM 2017"

22-24 april får Sandviken finbesök.
Då kommer nämligen Sveriges innebandylandslag på besök med stjärnduon och Sandvikendöttrarna Anna Wijk och Cornelia Fjellstedt i spetsen.
– Vi tänker mycket inför VM i december 2017, säger förbundskaptenen Andreas Lundmark om fyrnationsturneringen.

Innebandysäsongen är på väg att ta slut. Just nu återstår bara en turnering innan spelarna får, efter en lång säsong, gå på semester.

Det är fyrnationsturneringen Euro Floorball Tour i Sandviken som väntar där Sverige kommer möta Schweiz, Tjeckien och Finland.

– Vi tänker mycket inför VM i december 2017. Vi har försökt hitta en balans i höger- och vänsterskyttar, och defensivt och offensivt skickliga spelare, säger Andreas Lundmark till innebandy.se.

LÄS MER: Strömsbro tappar Hallström till superligan

Den trupp som Lundmark valt att ta ut innehåller sju A-lagsdebutanter. Två rutinerade namn, som varit med i landslaget många gånger förr, är Anna Wijk och Cornelia Fjellstedt.

Duon som kommer hem igen, båda är nämligen från Sandviken.

Andreas Lundmark lovar den publik som tar sig till Göransson Arena att det kommer bli en fartfylld innebandy.

– Intensitet, aggressivitet och fartfylld innebandy. Det ska hända mycket och hela tiden vara intensivt. Vi vill skruva upp det lite till jämfört med det vi har visat upp tidigare. Balansen kommer att göra det lättare att komma till avslut, säger Lundmark till innebandy.se.

LÄS MER: Säsongen över för Hofors – föll återigen i andra kvalmötet