Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sätter ny standard

Rockstar fortsätter att sätta standarden för hur välproducerat ett spel kan vara, den här gången för nedladdningsbart innehåll. För The Lost and Damned är helt enkelt spektakulärt för att vara ett tillägg.

Här får vi möta Liberty City igen, fast den här gången som en av ledarna för mc-gänget The Lost. Du spelar som Johnny Klebitz och allt börjar när gängets president blir frigiven från fängelset, en händelse som startar en våldsspiral som du motvilligt blir en del av. Historien är väl berättad och tangerar storyn från GTA 4, vilket är mycket effektfullt.

Spelet har så klart sina brister: Att köra mc i Liberty City är rätt oförlåtande och det finns fortfarande ingen vettig funktion för att spara spelet under uppdragens mest intensiva strider, vilket leder till allt för många omspelningar. Men vid sidan om detta får man ett mycket imponerande spel för drygt 200 kronor.

Thomas Arnroth/TT Spektra