Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Se, GIF har aldrig varit bättre

Efter tre starka allsvenska säsonger i följd hade Gefle IF det lite motigt förra säsongen.

Lite och lite förresten... Vi var nog rätt många som knappt vågade gå till Strömvallen. Det kändes hela säsongen som om laget var på väg rätt ner i avgrunden.

Till slut ordnade det sig med hjälp av en stark spurt och lite flyt när det som bäst behövdes. Men när sedan Woxlin och Hedlund försvann kändes det skakigt igen redan innan den här säsongen hade börjat. Hur skulle det här sluta?

Tja, hur det slutar vet vi ännu inte. Men faktum är att säsongen 2009 hittills är Gefle IF:s bästa hittills i allsvenskan. Se bara på tabellraderna efter 17 omgångar och jämför!

Det gäller framförallt er som skriver sura insändare om Gefle IF:s värvningspolitik. En klubb som har en sån usel arena som Gefle IF måste ha en annan strategi än de som har femsiffriga åskådarsiffror varje hemmamatch, och är det något som Per Olsson och Leif Lindstrand lyckats med så är det att hitta goda talanger till vettiga priser.

Skäll på politikerna i stället. Det är de som står i vägen för alla goda krafter som vill utveckla fotbollen genom att bygga om Strömvallen.