Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Se över utsparksrutinerna!

Annons

Så har barn nummer tre i vår familj tagit studenten på Vasaskolan. Det var säkert jättefint. För även om vi nu har lärt oss att man måste vara i god tid på Vasaskolans skolgård för att överhuvudtaget ha en möjlighet att höra och se något, så misslyckades vi i år igen. Det har flera förklaringar.

Först har vi den mamma som kom fem minuter före utsatt avslutningstid.

Trots att hon var sent ute trängde hon sig burdust fram och ställde sig precis framför oss. Skylten höll hon högt upp i luften och kommentarer om att vi andra stått där länge för att få tillgång till platserna nonchalerades totalt.

Alltså såg vi i stort sett ingenting.

Sedan började ryktet gå att Runa sjöng. Vi vet inte vad de sjöng eller hur det lät för det hördes absolut ingenting.

Otroligt nog hördes plötsligt vissa namn och det var Verdandisterna som sparkades ut.

Därefter kom den stora överraskningens tid. Klasserna började gå ut. Vilken klass det var och vad de sjöng hördes naturligtvis inte.

Runt omkring oss uppstod då och då förvånade utrop över att det egna barnet redan var utsparkat och plötsligt stod där hos familjen.

Nu har vi ett barn kvar som tar studenten om två år på Vasa.

Tänk vad roligt om en grupp på skolan skulle se över utsparksrutinerna. Kan man ordna en ordentlig högtalaranläggning? Kan man synliggöra på något sätt vilken klass som kommer? Kan man fundera över om upplägget som nu finns verkligen är det bästa?

Studentmamma

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare