Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Se upp föräldrar i Forsby!

Söndag kväll den 22 mars runt kl 18.30 råkade vi ut för en mycket otrevlig upplevelse. Några meter norr om den nedlagda kiosken i Forsby, utefter cykel- och gångvägen, upptäckte vi en kraftigare lina hårt spänd tvärs över gångvägen fäst i ett träd och ett staket. Det var tur att vi var ute och gick med hunden i lugn takt när vi upptäckte linan, men jag tänker med fasa på om någon hade kommit joggande eller på cykel, vilken fruktansvärd olycka som hade kunnat ske!

Jag antar att det är barn eller ungdomar som hittar på sådant ”bus” för jag vill inte tro att någon vuxen kan göra något dylikt. Jag vill med denna insändare uppmana er föräldrar, innan olyckan är framme, att ni pratar med era barn och ungdomar om risken med sådana tilltag som ju kan fördärva en människas liv ifall man faller över detta tillverkade osynliga hinder! Givetvis trampade vi sönder linan och hoppas att detta aldrig någonsin skall hända igen.

Forsbybo

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare