Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sebastian från Hemlingby blev finalklar i sista stund

Det fungerade ju förra veckan så då kör Sebastian Sjöblom på samma grej när det blir final.

23-åringen prickade in tio rätt i sista omgången av det lokala fotbollstipset och blev den 14:e och sista vinnaren.

– Jag tippade seger för Huge i både herrtrean och damtvåan. Det blir samma nu, säger Sebastian med ett skratt.

Annons

Det finns en anledning till att bomhuslaget får tipsen. Inte nödvändigtvis för att Sebastian själv är stor Hugefantast...

– Nä, men hela min flickväns familj är det och hon spelar dessutom med damlaget. Om jag ska vara välkommen tillbaka dit är det nog bäst att tippa med hjärtat. Det gjorde jag förra veckan också och det gav ju dubbla segrar.

Så nu plitar han snabbt ner tvåan på match tre mellan Avesta och Huge i herrtrean. För Huge gäller det att vinna för att behålla kvalplatsen.

Mer vågat kanske tipset på Huges damlag i match nummer nio som möter serieledande BK 30 från Västerås. Laget har inte förlorat en enda match på hela säsongen.

– Men Huge vinner här, säger Sebastian bestämt.

Annars är det inte så mycket onödigt funderande och grubblande som han lägger ner när han ska ta ut sin rad. Han har varit med alla veckor utom en och hela tiden pendlat mellan sex-sju-åtta rätt.

– För utom en vecka när jag satte mig ner och skulle analysera lite mer ordentligt. Då fick jag två rätt och slutade med det. Segerraden förra veckan tippade jag på en minut och samma gäller nu i finalen. Jag går på första känslan.

Tio rätt i den sista grundomgången gav Sebastian den sista finalplatsen och nu tippar han för att ta hem förstapriset.

– Att se Sverige EM-kvala live skulle vara häftigt. Det är klart att jag siktar på det nu.