Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sexfynd i skogen i Hofors

/
  • Så här såg högen ut som ska ha upptäckts av en person som promenerade i skogen.

Drivor med erotiska underkläder, massor med dildos och andra sexleksaker i en hög. Det fann en flanör mitt ute i skogen i Hofors, skriver Hoforsbloggen.

Annons

Det är Hoforsbloggen som skriver om upptäckten som gjordes strax före lunch i dag. En person var ute och gick i skogen vid Edske Masugn och fick syn på något som först såg ut att vara, som Hoforsbloggen, uttrycker saken, "en gyllene skatt av fiskebeten och stora wobblers" men som i stället var "lämpat för andra sorters djuphålor och vikar än vad upptäckaren först fick för sig."

Hoforsbloggen skriver att det i högen fanns erotiska underkläder och apparater man inte ens visste existerade.

"Området har på en senare tid blivit en avstjälpningsplats för diverse miljöfarligt skräp", skriver Hoforsbloggen och fortsätter:

"Upptäckaren misstänker att det kan vara resultatet av en olycka, där någon kvinnas handväska gått sönder under en skogspromenad men menar om så inte är fallet att allt som har ett batteri skall lämnas till återvinningscentraler och inte kastas i naturen, även om det sägs vara det mest naturliga i världen att nyttja redskap av den här sorten."

Men märk väl att upptäckten ska ha gjorts första april. Så den relevanta frågan lyder: Handlar det här om något slags aprilskämt?

Annons