Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SIF hoppas den fina formen håller i sig

Sandvikens IF har en grym form just nu och har på de senaste fem matcherna vunnit fyra och spelat en oavgjord.
– Men ser man över hela säsongen så har vi ju bara förlorat en match, men ändå ligger vi tio poäng bakom. Vi tappade mycket på de oavgjorda matcherna i början, men vi är här och nu och kollar inte på det som varit sa tränaren Jimmy Haaranen inför dagens bortamatch mot Värtan.

I matchen mot Vallentuna var Tobias Löfgren tillbaka i laget och spelade 90 minuter. Det var den första matchen han spelade sen i början av april då han fick körtelfeber.

– Från början tänkte man bara att vi skulle ha tur om han skulle kunna spela den här säsongen när han gick ner tio kilo och allt det där. Han har återhämtat sig rekordsnabbt och vi räknar med att han ska spela nu också, han är en sån som aldrig viker ner sig sa Jimmy Haaranen.

Annars är skadeläget i truppen på bättringsvägen, men inga nya spelare kommer att tillkomma till matchen mot Värtan. Mattias Wiklöf har varit på magnetröntgen för sin knäskada, men inget svar har kommit och det är osäkert hur allvarligt det är. Rickard Wiklöf har börjat löpträna efter den ljumskskada han ådrog sig mot Brynäs, han är förhoppningsvis tillbaka i spel snart.

Alexander Svanberg kommer inte att spela mot Värtan trots att han nu är tillbaka i full träning. Magnus Häll har också börjat träna igen, men inte för fullt och han kommer inte heller finnas med mot Värtan.

SIF–truppen till eftermiddagens match:

Målvakter: Martin Sundström, Joakim Hockman.

Försvarare: Olof Mård, Johan Östlund, Taymaz Moradi, Khochin Ali, Daniel Svanberg, Patric Junerud.

Mittfältare: Johan Bergström, Eldar Abdulic, Tobias Löfgren, Marcus Olofsson, Christian Gausin Eriksson.

Anfallare: Anders Stenström, Wallace da Silva, Simon Fäger, Shiri Dadgar.