Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Signifikativt för hela säsongen..."

Annons

God afton Keb!
Jag tycker kvällens match var signifikant för hela säsongen, d v s svårt att göra mål (till och med omöjligt i den här matchen) och ett uselt powerplay.

Jag hade förväntat mig ett mer aggressivt och desperat Brynäs.
Det här kändes som en nyckelmatch för oss. Att vinna minst två matcher på bortaplan ser jag som väldigt svårt. Mot ett topplag som FBK är det tydligt att Brynäs saknar tyngd, spetskompetens och en riktigt bra leading line.

Jag vet att du allid hänvisar till att tränarna vet bäst men hur skulle du formera en första femma som går i bräschen? Vet du varför backarna inte byter plats oftare så att man har klubban in i banan? Flera gånger under kvällens match var det uppenbart att man inte kom till bra skottlägen p g a detta.

Måste också säga att publiksiffran var under all kritik. Här går alla Brynäsfans och väntar på slutspel, som inte är allt för förekommande under 2000-talet och så blir det så här dålig uppslutning. Jättesvagt!
J a, det var pinsamt i högsta grad med publiksiffran, skrämmande svagt!

---
Visst var det här en nyckelmatch, helt klart och nu ter sig det närmast som omöjligt att rå på rakt igenom klasstarka FBK!
Hur förstafemman ska formeras? Ja, med de mannar som nu finns.

Mer läsning

Annons