Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sjödin och Larsson gjorde en enorm prestation

Tränarna Tommy Sjödin och Jan Larsson har gjort en enorm prestation som klarade av att ta Brynäs till kvartsfinal trots många problem (skador, avstängningar, sjukdomar och spelare som blivit uppsagda under seriespelet). Tränarna har fått ut max av varje spelare, alla spelare har gjort mer än förväntat.

Fakta: Av årets sex nyförvärv platsar bara en i laget när alla spelare finns att tillgå. Varför? Jo tvillingarna Westerholm och Johnatan Pudas fick inget nytt kontrakt.

Det är bra spelare i rätt ålder 24-26 år som Brynäs kunde haft nytta av i många år Patrik spelade flera gånger i Tre Kronor. Dessa tre spelade gjorde tillsammans 97 poäng säsongen 2016-2017 pch spelar nu i Frölunda och Skellefteå. De har normallöner för SHL-spelare. Även löftet Johannes Kindvall släpptes till Timrå IK.

Enligt tidningarna är flera spelare på väg bort från klubben. Rykten säger att nya spelare är på gång. Vi får hoppas på det bästa, det behövs långsiktig planering för att få ett slagkraftigt lag. Trenden i Brynäs är att unga ersätts av äldre spelare.

Observera: I slutändan är det styrelsen som har det yttersta ansvaret för hur truppen kommer att se ut till nästa säsong

HLS

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare