Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sjukhuset är till för sjuka människor!

Landstinget har råd att bygga flott åt administrativ personal, som det är tveksamt att man ska ha, men att ordna en vettig rehabavdelning i stället för den utomordentligt välfungerande 73:an i Sandviken, det har man inte klarat. Patienterna fick kippa efter andan i upp till +29-gradig värme utan riktigt fungerande ventilation. Tala om hyperventilering!!

Det landstingsråd som ljög oss fulla här i Sandviken borde omgående lämna sin plats till en kompetent person!!

Överbeläggningar är legio men LG anser att det är billigare att betala böter än att vidta mänskliga åtgärder – man har inte ens förstått att lasarettet är till för sjuka människor! ÖPPNA 73:AN!!!

Hygienen är eftersatt på Gävle sjukhus, toaletterna är vidriga och städningen undermålig – på begäran!! ”Städa bara fria ytor”, så har städarna uppfattat budskapet.

Män skall inte stå för att låta sitt vatten, utan sitta – ett enkelt budskap för att klara det mest elementära! Detta bör vara ett krav.

Kaos råder och nu skall det förnyas med all kraft – på annat sätt kan man inte uppfatta att läkarna inte får ha sina sekreterare kvar på sina respektive avdelningar – centralisering kan vara bra men definitivt inte i detta sammanhang – man tar sig för pannan. Det är patienter det handlar om – frånta inte läkarna deras berättigade kontakt med dem som är sjuka!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare