Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Ska man lyfta fram fler juniorer...?"

Annons

Hej Keb!
Jag läser spelar betygen på gd-nätsidan och ser gång efter annan att spelare som Lauritzen, Vas, Alcén, Carlsson och Svanberg får en tvåa för det mesta.
Jag tycker lika som Er, men vad bero det på?

Har dom inte de rätta grunderna eller rätt inställning för att spela på den här nivån?
Ta en sån som Lauritzen, han är en bra passningsspelare men med spelet utan puck har han inget tryck i åkningen för att han står och åker eller blir stillastående, vinner sällan närkamper samt håller klubban för högt hela tiden.

Ska man ersätta Danielsson så ska man väl scouta fram en bättre, när man har chansen. Hur ser hans kontrakt ut, har han ett tryout denna säsong, eller?
Ska man lyfta fram fler juniorer, Silfverberg var på gång tycker jag innan de värvade denne Laurtizen. Vad anser du om detta, Keb?De spelare som du nämner har haft svårt att få till det, och även om de är habila spelare så räcker de många gånger helt enkelt inte till.
Att Lauritzen värvades från LHC gjordes tydligen för att bredda truppen och få fram en snabb ersättare för långtidsskadade Björne D.
Många fans ställer sig dock frågande till att Lauritzen faktiskt även har kontrakt över säsongen 09/10. Och det kan man ju tycka vad man vill om...

Han är absolut inte sämre än vad de tre av dej uppräknade forwardarna är. Och åstadkommit hittills.

Mer läsning

Annons