Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skäms - skäms tusenfalt!

Att jubla då fler och fler mastodontköpcenter slås upp på gigantiska parkeringsplatser runt Gävle samtidigt som man låtsas att man bryr sig om miljön, medmänniskorna och djuren; påstår att ”klimathotet” är en ”viktig fråga” etcetera är så skenheligt och dubbelmoraliskt att jag inte förstår hur man kan sova på natten. Vem är det som ska göra något om den enskilda själv inte tar sitt vuxna ansvar? Vilken förebild är man för sina barn?

En god kollektivtrafik som håller tiderna och där folk får plats med matkassar, barnvagnar och rollatorer (även om det finns flera) borde vara första prioritet i dagens situation med överbefolkningens sjuka belastning på jorden! Knappast fler krämarpalats där massor av mat kastas varje dag efter att djuren fått lida och dö på ett fruktansvärt sätt i transporter och slakterier. Vi är alla ansvariga. Skäms!

Åsa Andersson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare