Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skräcktävling för plaskande kändisar

Annons

Lulu Carter brottades med vattenskräck, Mikael Spreitz spräckte skinnet och Jessica Folcker fick ångest när hon kom nära bassängen. TV 3:s ”Kändishoppet” är tillbaka – med ännu fler magplask, blåmärken och överraskande talanger.

Efter vårens omgång av ”Kändishoppet” där Tobbe Blom stod som segrare återvänder serien till rutan. Inredningsgurun Lulu Carter blev som liten nedtryckt av ett gäng killar under vattnet – så länge att hon tuppade av. Händelsen lämnade henne med svår vattenskräck.

– Av ren rädsla höll jag på att dra mig ur programmet flera gånger. Eftersom att jag är så himla rädd och ovan försökte jag andas under vattnet, när jag kom upp så kräktes jag upp allt, berättar hon.

Efter många övningar i bassängen lyckades hon till slut övervinna sin rädsla.

– Jag tänker fortsätta hoppa. Jag har övervunnit en skräck och då är det roligt att kunna fortsätta.

Förutom Lulu Carter får tittarna möta den före detta brottaren Frank Andersson, programledaren Josefin Crafoord, skidåkaren Jon Olsson, sångerskan Jessica Folcker, före detta höjdhopparen Linus Thörnblad, tv-snickaren Willy Björkman, skådespelaren Ellen Bergström, dokusåpaprofilen Gurkan Gasi, thaiboxaren Magdalena Kowalczyk, skådespelaren Mikael Spreitz och före detta bandyspelaren Per Fosshaug.

Mikael Spreitz vill utmana sin vän Jörgen Kruth som tävlade i förra säsongen.

– Det var en liten machostrid, säger han.

Spreitz har en bakgrund som kampsportare, men från högsta avsatsen var han inte så tuff.

– Det var läskigt som fan. Om man fightas kan man slå tillbaka men vattnet är ju där det är. Jag gjorde ett ryggplask från trean och mitt skinn sprack. Det var så sinnessjuk, säger han.

Jessica Folcker blev övertalad av sin man att ställa upp.

– Jag är höjdrädd så simhopp fanns inte riktigt i min värld. Det var jobbigt varje gång jag närmade mig simhallen och skulle träna, jag fick ångest, säger hon.

Precis som förra säsongen är det Adam Alsing och Carin da Silva som leder programmet.

– Jag är väldigt imponerad av deltagarna, kanske ännu mer än sist eftersom att det inte är lika många med idrottsbakgrund och några med en trasslig relation till vatten, säger Adam Alsing.

”Kändishoppet” har premiär på måndag klockan 20.00 i TV 3.