Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Begravningar

Annons

I Åmots kyrka hölls fredagen den 21 oktober begravningsgudstjänst för Fredrik Wiklund. Officiant var kyrkoherde Stefan Nilsson.

I Torsåkers kyrka hölls fredagen den 21 oktober begravningsgudstjänst för Birgitta Andersson. Officiant var kyrkoherde Eva Lena Kempe.

I Hofors Gravkapell hölls fredagen den 21 oktober begravningsgudstjänst för Annalill Hartmann. Officiant var komminister Arne Lundin.

I Hofors kyrka hölls fredagen den 21 oktober begravningsgudstjänst för Harry Forslund. Officiant var Anna-Lena Norén.

I Ljusets kapell hölls fredagen den 21 oktober begravningsgudstjänst för Lars Olsson. Officiant var Rickard Berggren.

I Österfärnebo kyrka hölls fredagen den 21 oktober begravningsgudstjänst för Börje Berggren. Officiant var Lars-Erik Sundin.

I Det Eviga Livets kapell hölls fredagen den 21 oktober begravningsgudstjänst för Bertil Finmo. Officiant var kontraktsprost Svenny Hellström.

I Det Eviga Livets kapell hölls fredagen den 21 oktober begravningsgudstjänst för Björn Ericsson. Officiant var Petter Nordlander.

I Uppståndelsens kapell hölls fredagen den 21 oktober begravningsgudstjänst för Birgit Pettersson. Officiant var Petter Nordlander.

I Österheds kapell hölls fredagen den 21 oktober begravningsgudstjänst för Sigurd Hansson. Officiant var kyrkoherde Ulf Claesson.

I Skutskärs kyrka hölls fredagen den 21 oktober begravningsgudstjänst för Magnus Bogdanoff. Officiant var kyrkoherde Martti Halming.

I Det Eviga Livets kapell hölls fredagen den 21 oktober borgerlig begravning för Kenneth Andersson. Officiant var Monica Andersson.

Mer läsning

Annons