Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Begravningar

Annons

I Ovansjö kapell hölls onsdagen den 20 september begravningsgudstjänst för Gunn Backman. Officiant var komminister Mikael Wistrand.

I Det Eviga Livets kapell hölls onsdagen den 20 september begravningsgudstjänst för Kerstin Gussman. Officiant var Hans Johansson.

I Fridens kapell hölls torsdagen den 21 september begravningsgudstjänst för Gun-Britt Olofsson-Tuisku. Officiant var Kajsa Cedervall Westerman.

I Hille kyrka hölls fredagen den 22 september begravningsgudstjänst för Börje Ohlsson. Officiant var Simon Hedlund.

I Ockelbo kyrka hölls fredagen den 22 september begravningsgudstjänst för Bibbi Lindberg. Officiant var komminister Christina Danielsson.

I Det Eviga Livets kapell hölls fredagen den 22 september begravningsgudstjänst för Karl-Evert Hemsén. Officiant var Eva Arnfeldt.

I Uppståndelsens kapell hölls fredagen den 22 september begravningsgudstjänst för Lennart Olsson. Officiant var Petter Nordlander.

I Valbo kyrka hölls fredagen den 22 september begravningsgudstjänst för Anna-Lisa Malmgren. Officiant var kyrkoherde Eva Wandegren Nilsson.

I Bomhus kyrka hölls fredagen den 22 september begravningsgudstjänst för Kerstin Källander. Officiant var Peter Hallgren Stjerdorff.

I Strömsbro kyrka hölls fredagen den 22 september begravningsgudstjänst för Astrid Karlsson. Officiant var Thomas Erixon.

Mer läsning

Annons