Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Begravningar

Annons

I Ockelbo kyrka hölls fredagen den 6 oktober begravningsgudstjänst för Aina Edström. Officiant var Christina Danielsson

I Uppståndelsens kapell hölls fredagen den 6 oktober begravningsgudstjänst för Ulla-Britt Sjöbring. Officiant var Linda Bodin Sporre.

I Uppståndelsens kapell hölls fredagen den 6 oktober begravningsgudstjänst för Rolf Sundström. Officiant var Eva Arnfelt.

I Ovansjö kapell hölls fredagen den 6 oktober begravningsgudstjänst för Alice Stenberg. Officiant var Lennart Hedenström.

I Ovansjö kapell hölls onsdagen den 11 oktober begravningsgudstjänst för Kerstin Hedman. Officiant var komminister Mikael Wistrand.

I Uppståndelsens kapell hölls onsdagen den 11 oktober begravningsgudstjänst för Anna-Maria Ljungberg. Officiant var Hans Johansson.

I Det Eviga Livets kapell hölls onsdagen den 11 oktober borgerlig begravning för Per-Arne Törnhult. Officiant var Monica Andersson.

I Fridens kapell hölls torsdagen den 12 oktober begravningsgudstjänst för Elsa Halonen. Officiant var kyrkoherde Martti Halming.

I Ockelbo kyrka hölls torsdagen den 12 oktober begravningsgudstjänst för Ove Lindberg. Officiant var komminister Christina Danielsson.

I Fridens kapell hölls fredagen den 13 oktober begravningsgudstjänst för Mait Ågren. Officiant var Rickard Berggren

I Ockelbo kyrka hölls fredagen den 13 oktober begravningsgudstjänst för May Lövstrand. Officiant var komminister Christina Danielsson.

I Uppståndelsens kapell hölls fredagen den 13 oktober begravningsgudstjänst för Karl-Olof Bergqvist. Officiant var Linda Bodin Sporre.

I Det Eviga Livets kapell hölls fredagen den 13 oktober borgerlig begravning för Nils Wiik. Officiant var Rolf Nilsson.

Mer läsning

Annons