Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Begravningar

Annons

I Uppståndelsens kapell hölls fredagen den 24 november begravningsgudstjänst för Göran Skoglund. Officiant var kontraktsprost Svenny Hellström.

I Det Eviga Livets kapell hölls fredagen den 24 november begravningsgudstjänst för Karl Axel Danielsson. Officiant var Ulf Olsson.

I Uppståndelsens kapell hölls torsdagen den 30 november begravningsgudstjänst för Lennart Stigenberg. Officiant var Moa Sjögren.

I Uppståndelsens kapell hölls torsdagen den 30 november begravningsgudstjänst för Rosie Stjernstedt. Officiant var kyrkoherde Thomas Erixon.

I Uppståndelsens kapell hölls fredagen den 1 december begravningsgudstjänst för Gerd Lundqvist. Officiant var kyrkoherde Thomas Erixon.

I Hedesunda kyrka hölls fredagen den 1 december begravningsgudstjänst för Börje Nordling. Officiant var kyrkoherde Christer Fagerström.

I Ockelbo kyrka hölls fredagen den 1 december begravningsgudstjänst för Harry Pettersson. Officiant var Evan Lager.

I Ockelbo kyrka hölls fredagen den 1 december begravningsgudstjänst för Elsa Eriksson. Officiant var komminister Christina Danielsson.

I Det Eviga Livets kapell hölls onsdagen den 6 december begravningsgudstjänst för Torbjörn Lönn. Officiant var Hans Johansson.

I Valbo kyrka hölls onsdagen den 6 december begravningsgudstjänst för Anders Josefsson. Officiant var Kajsa Berg.

Mer läsning

Annons