Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Begravningar

Annons

I Böna kapell hölls fredagen den 15 december begravningsgudstjänst för Mats Lundqvist. Officiant var Peter Hallgren Stjerndorff.

I Uppståndelsens kapell hölls fredagen den 15 december begravningsgudstjänst för Kerstin Alm. Officiant var Hans Johansson.

I Det Eviga Livets kapell hölls fredagen den 15 december begravningsgudstjänst för Vivianne Gerdemark. Officiant var Petter Nordlander.

I Österheds kapell hölls fredagen den 15 december begravningsgudstjänst för Arne Persson. Officiant var kyrkoherde Ulf Claesson.

I Ockelbo kyrka hölls fredagen den 15 december begravningsgudstjänst för Rolf Hammarström. Officiant var komminister Christina Danielsson.

I Det Eviga Livets kapell hölls onsdagen den 20 december begravningsgudstjänst för Anna Eklund. Officiant var Marianne Lundin.

I Uppståndelsens kapell hölls onsdagen den 20 december borgerlig begravning för Ing-Britt Lundkvist. Officiant var Rolf Nilsson.

I Det Eviga Livets kapell hölls onsdagen den 20 december borgerlig begravning för Sture Arousell. Officiant var Monica Andersson.

Mer läsning

Annons