Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Begravningar

Annons

I Uppståndelsens kapell hölls torsdagen den 11 januari begravningsgudstjänst för Alva Johanssson. Officiant var Helen Linander.

I Ockelbo kyrka hölls torsdagen den 11 januari begravningsgudstjänst för Åke Wall. Officiant var kyrkoherde Larry Wickman.

I Hofors Gravkapell hölls torsdagen den 11 januari borgerlig begravning för Eva Sundqvist. Officiant var Pia Möller Andersen.

I Valbo kyrka hölls fredagen den 12 januari begravningsgudstjänst för Hans Gustafsson. Officiant var komminister Karin Larsdotter.

I Valbo kyrka hölls fredagen den 12 januari begravningsgudstjänst för Monica Källström. Officiant var komminister Karin Larsdotter.

I Det Eviga Livets kapell hölls fredagen den 12 januari begravningsgudstjänst för Brita Brunila. Officiant var Eva Arnfelt.

I Strömsbro kyrka hölls fredagen den 12 januari begravningsgudstjänst för Bror Larson. Officiant var Thomas Erixon.

I Det Eviga Livets kapell hölls fredagen den 12 januari begravningsgudstjänst för Kurt Larsson. Officiant var kyrkoherde Thomas Erixon.

I Lingbo kyrka hölls fredagen den 12 januari begravningsgudstjänst för Gunhild Persson. Officiant var komminister Christina Danielsson.

I Järbo kyrka hölls fredagen den 12 januari begravningsgudstjänst för Ingrid Bergkvist. Officiant var komminister Harriet Gunnarsson.

Mer läsning

Annons