Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Begravningar

Annons

I Uppståndelsens kapell hölls onsdagen den 17 januari begravningsgudstjänst för Ragny Bonnevier. Officiant var Hans Johansson.

I Fridens kapell hölls torsdagen den 18 januari begravningsgudstjänst för Kerstin Rydehag-Berg. Officiant var Martti Halming.

I Det Eviga Livets kapell hölls torsdagen den 18 januari borgerlig begravning för Lennart Larsson. Officiant Monica Andersson.

I Valbo kyrka hölls torsdagen den 18 januari begravningsgudstjänst för Berith Nylén. Officiant var komminister Sven-Eric Morhed.

I Fridens kapell hölls fredagen den 19 januari begravningsgudstjänst för Tomas Johansson. Officiant var Erika Ersholt.

I Hofors Gravkapell hölls fredagen den 19 januari begravningsgudstjänst för Tage Karlsson. Officiant var komminister Arne Lundin.

I Bomhus kyrka hölls fredagen den 19 januari begravningsgudstjänst för Rune Eling. Officiant var Peter Hallgren Stjerndorff

I Tomaskyrkan hölls fredagen den 19 januari begravningsgudstjänst för Käthie Westin. Officiant var Martti Halming.

I Uppståndelsens kapell hölls fredagen den 19 januari begravningsgudstjänst för Angelika Andersson. Officiant var Moa Sjögren.

I Mariakyrkan hölls fredagen den 19 januari begravningsgudstjänst för Marianne Geerhold. Officiant var Petter Nordlander.

I Uppståndelsens kapell hölls fredagen den 19 januari begravningsgudstjänst för Gunborg Bertils. Officiant var Hans Johansson.

I Det Eviga Livets kapell hölls fredagen den 19 januari begravningsgudstjänst för Sonja Pers. Officiant var Fredrik Arwehed.

I Betlehemskyrkan hölls fredagen den 19 januari begravningsgudstjänst för Astrid Bomark. Officiant var Patric Forsling.

Mer läsning

Annons