Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Minnesord

Annons

Vår gode vän Jan Müller har avlidit vid 73 års ålder efter en tids sjukdom. Han sörjs närmast av hustrun Birgitta, barnen Celie, Elin och Philip med familjer, syskonen Lars, Thomas, Elisabeth och många andra vänner.

*

Janne föddes och växte upp i Gävle men studenten togs i Örnsköldsvik dit familjen då flyttat. Efter studier i Uppsala ägnade han sedan hela sitt yrkesverksamma liv åt fastigheter och fastighetsmäkleri. Ett yrke som han visade sig vara som klippt och skuren för. Han hade en otrolig förmåga att knyta nya kontakter och behålla de gamla, vilket gjorde att han hade ett stort kontaktnät.

År 1967, när vi fortfarande var unga, var Janne med och bildade Pippingsköldska Sellskabpet tillsammans med oss andra tretton kamrater. Vi har sedan starten haft femtio årsmöten under traditionsenliga och mycket trevliga former. Janne var en mycket drivande och hängiven medlem som inte missade ett årsmöte utan godtagbart skäl. Han var mycket generös och ställde alltid upp med sitt goda humör, sin optimism och sin humor. Senaste årsmötet han var med oss var i år.

Många i gänget har känt varandra sedan långt före 1967 och de flesta av oss har träffats genom segling, utförsåkning och golf. Janne var mycket sportintresserad och spelade även tennis, badminton och bowling.

Flera av oss har även umgåtts familjevis med Janne och hans familj. Det har varit golfresor, segling i Västindien, skidresor och många andra aktiviteter. Ej att förglömma, besök i fjällstugan i Hamra, där han älskade att vara.

Våra tankar är nu hos Birgitta och familjen som Janne månade mycket om. Vi saknar honom väldigt mycket och han lämnar ett stort tomrum efter sig.

Pippingsköldska Sellskabpet

Mer läsning

Annons