Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Släpp in politikerna i skolan

Tycker inte du att ungdomar och elever ska få chansen att engagera sig politiskt i skolan? Det tycker jag med! Tyvärr så håller inte de tre kommunala skolorna med mig, de har satt ett förbud mot att de politiska ungdomsförbunden inte ska få synas och sprida sitt budskap på skolorna. Som argument för detta vansinniga beslut har de att de inte vågar släppa in tillexempel Sverigedemokraterna. Den förklaringen duger inte. Varför får vi inte sprida vårt budskap på skolorna? Vi har ju faktiskt yttrandefrihet i Sverige!

Jag ser heller inte problemet med att ta in Sverigedemokraterna, att inte ta in dem gör bara att folk känner sympati med dem och tror på att deras budskap verkligen är vettigt. Jag tror att om vi låter Sverigedemokraterna komma till skolorna så kommer folk att inse att deras propaganda bara är populism och istället kommer budskapen om frihet och internationell solidaritet sprida sig bland eleverna!

Patricia Warberg,

MSU Distriktskommitté

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare