Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Smarta affärer

I dag startar Gefle Dagblads och Arbetarbladets gemensamma affärssajt "Affärer". Här är ett blogginlägg från sajtens tidningens och den nya sajtens redaktör Jan Sundström:
'

Annons

Nu är vi igång

In i det sista har det arbetats med html, ccs:er, stage, mappningar, polypoly, newspilot och allehanda bokstavs- och siffertrådar som är både oändliga och obegripliga. Det är en prövning att lära gamla hundar att sitta när alla valpar idag får allt sånt här att sitta redan i korgen.

Affarer goes world wide; tanken svindlar, men berusar också. En affärstidning värd namnet ska förstås finnas på Internet också. Vi har länge närt ett sådant behov, andra också. Det vet vi efter att ha konsulterat vår referensgrupp där ett trettiotal lokala företagare är representerade.

I stor utsträckning vet vi vad vi vill att affarer.cc ska innehålla. Kort och långt, snabbt och med eftertanke. Men vi öppnar för alla förslag. Mejla till affarsmannen@affarer.cc och framför just dina synpunkter på vad du vill att en lokal affarssajt ska innehålla.

“This is not the end. It is not even the beginning of the end. But it is, perhaps, the end of the beginning.”

Mer läsning

Annons