Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sommarkvällar förlängs

Under fyra onsdagskvällar (klockan 18-22) i juli arrangeras ”Sommarkväll” på Slottstorget. Nu är det klart att artisterna även kommer att gästspela på Heartbreak Hotel senare på kvällen. Sommarkvällarna förlängs därmed till sommarnatt!

Nanne Grönvall (8 juli), Markoolio (15 juli), Markus Fagervall & Alice Svensson (22 juli) och Alcazar (29 juli) kommer alla att göra ytterligare en spelning med start klockan 23.30.

– Vi är jätteglada att artisterna spelar hos oss och vi hoppas på ett ordentligt onsdagsdrag, säger Maria Östlund, pressansvarig på Heartbreak.

Fredrik Swahn och Babsan är ledande på scenen under både premiärkvällen och den sista. 15 juli kommer Hanna Hedlund att värma upp för Markoolio. Den 22 juli tar Ulrika Beijer med vänner han om taktpinnarna. Allt tillsammans med den speciella sommarorkestern. Det blir även barn- och familjeaktiviteter i form av allsång, tävlingar och butiksaktiviteter.

Stefan Andersson