Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Specialpedagog...

Anne Eklöf-Jansson och skolöverläkare Kristian Arinbjarnasson på Bryggan (Elevstödet). Tack för ert varma bemötande och all hjälp vi fått. Vi har alltid känt oss välkomna med våra frågor och funderingar trots att vi vet att ni har massor att göra!

Mats Henriksson för att du ställde upp med buss och hjälpande händer på avslutningen av vår skridskoskola på Läkerol Arena.

All personal på BUP Vårdavdelning och tack för de här åren vi fick arbeta tillsammans.

Conny och gänget på OKQ8 Brynäs för otrolig service. Hur skulle jag klara mig utan er?

Joakim på Elgiganten i Valbo som för andra gången hjälpte oss till bra köp. Så duktig och kunnig om produkterna och otroligt hjälpsam med allt! Även en blomma till Jägarn för din ”hjälp”.

Mia på Popp-i-Topp som är bäst på att bygga naglar, dessutom trevlig och tillmötesgående. Du är guld värd!

Alla som funnits med under de sex år som vi levt med vetskapen om att Hans-Olov drabbats av sjukdomen Alzheimer: verksamhetschefen Therece, sjuksyster Lena och personal på Fleminggatan 11, boende för yngre dementa där han levde de sista åren. Jag är så tacksam för att ni fanns när inte jag orkade längre. Jag vet att han har haft det bra hos er. Även tack till de andra som funnits med i denna tid, till exempel Siv, Gunnel och Pirjo samt vänner och familj som ställt upp.

Margareta Björklund och Daniel för att ni hjälpte mig upp ur isvaken bakom Norrskensgårdens dagis.

Två killar i färdtjänstbussen torsdag 26 mars som servade mig till rätt adress.