Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Finalerna närmar sig i Tidningscupen

– Vi har tänkt oss i finalen, sade IFK Gävles damtränare Jocke Carlson efter 7–2 på Hofors.
– Vi skall gå ända fram till finalen, sade Stensätras tränare Mats Jansson efter 14–2 på Järbo.
Ja, då blir det IFK Gävle och Stensätra i final då, omöjligt är det inte men vi gissar att Kvarnsveden och Valbo som ej är klara med gruppspelet vill vara med och leka längre fram i cupen också.

Annons

IFK Gävle hade inga som helst problem att vinna sin sista gruppspelsmatch mot Hofors med 7–2 då Hofors aldrig var nära att störa de blå.

Mathilda Axelsson och Kicki Sundberg gjorde två mål vadera och Malin Wester, Angelica Lundin och Frida Ivarsson gjorde de övriga IFK målen och Hofors mål gjordes av Pernilla Ekenlöv och Sanna Edström.

Gick det lätt för IFK så hade Stensätra det ännu lättare mot Div 5 laget Järbo där målen trillade in i Järbokassen med jämna mellanrum, men Järbotjejerna var lika glada för det för trots allt lyckades man få till två mål genom Jessica Nordling och Christina Wigren.

Stensätras mål gjordes av Sofie Larsson 4, Rebecca Dahlberg 3, Sandra Andriainen 2, Sandra Andersson 2, Eva Westlin, Hanna Mattila och Hanna Danielsson-Larsson ett.

På herrsidan är Sandvikens IF som första lag klart för åttondelsfinal efter seger över Brynäs med 3–1. Övriga åttondelsfinaler som spelas är NorrHam–Gefle IF 1, Järbo–Skutskär, Huge–Valbo, SAIK–Hagaström, Kungsgården–Kurdiska, Dalkurd–Norrby och Strömsberg–Ulfors.

Sandvikens IF kommer att få det tufft att erövra sin sjunde raka titel då Strömsberg och Dalkurd imponerat stort men som vanligt inomhus så blir det ofta överraskningar.

Kurdiska är en rolig överraskning så här långt och det är inte omöjligt att laget även kan besegra Kungsgården och ta sig till kvartsfinal som enda kvarvarande div 6 lag.

 

Mer läsning

Annons